Onze geschiedenis

Partner koeriers bestaat alweer ruim 26 jaar! Aangezien we vanaf onze 18e verjaardag al in de koeriersbranche zitten mogen we vanaf nu zeggen dat we teren op meer dan 30 jaar ervaring.

Wij zijn een koeriersbedrijf waar service, betrouwbaarheid en persoonlijk contact zeer hoog in het vaandel staan.

Partner Koeriers is opgericht in 1997 en ons eerste kantoor was in de Eerste Schinkelstraat in Amsterdam-zuid. Ondertussen zitten we alweer heel wat jaren in de Elementenstraat in Amsterdam-Westpoort (Sloterdijk). Van hieruit bedienen wij onze klanten, zowel binnen als buiten Amsterdam, zowel per auto- als fietskoerier.

“De Fietsdienst Amsterdam”, het oudste fietskoeriersbedrijf van Amsterdam is alweer enkele jaren officieel een onderdeel van Partner Koeriers. Na een samenwerkingsverband van ruim 15 jaar als hun (auto)koerier, als het volume of afstand niet met een fiets kon worden uitgevoerd, is “De Fietsdienst Amsterdam” geïntegreerd binnen Partner Koeriers.

Door onze gunstige ligging, slechts 2 minuten vanaf de ringweg A10 en toch ook heel dicht bij het centrum van Amsterdam, kunnen we heel snel bij al onze klanten ter plaatse zijn.